Thursday, June 19, 2008

baitul muslim...





sesungguhnya jodoh itu ketentuan dariNya..siapa sangka orang yang paling dekat ngan kita adalah jodoh kita dan x mustahil jodoh kita adalah orang yang kita langsung x kenal kan..... bukan nak cakap pasal ni sebenar..hehe
i live in a big family...n actually it has pro and cons..hm,rasenyer sume bende ader baik n buruk kecuali ape2 yang berkaitan dgn yang Maha Pencipta. setiap rekaan dari manusia x boley nak tandingi ape2 pun dari Allah kerana hanya DIa YANG MAHA KUASA ATAS SETIAP SESUATU. Ape nak ckp sebenarnyer ek...xder la just nak bgtau baru2 ni, my brothers baru je nikah......sorang tu jodoh nyer orang dekat je...dekat sgt2 dengan sy coc...kakak ipa sy tu asalnyer adalah kakk angkat sayer...hihihi. em..cne boleh jadi cmtu ek? tu la dinamakan jodoh tp yang pasti sy x terlibat dalam menjadi orang tengah.hehe kot mane kiter lari pun kalu dah jodoh, x ke mane kan..
abang sorang lagi kawen ngan orang kemaman. alhamdulillah dua2 majlis yang berlangsung selang seminggu jer tu berjalan lancar.yang lenguh dan letihnyer kami sekeluarga la tapi letih berbaloi la... kali ni perkahwinan 2 orang abang ni agak meriah sket berbanding yang sebelum ni..yela jumlah hantaran saje dah berbelas2. nak siapkan dalam masa 2 mgu....memang letih btul la..yang sorang 13 hantaran yang sorang lg 17 hantaran. xker byk tu..huhu. buat memang boleh tapi nak mikir bentuk gubahan tu yang pening..xnak citer byak la..nanti sy ltak gambar, ley la tgk k

2 comments:

Faqih's Politician said...

Salam. Marilah sama-sama menyebarkan maklumat mengenai ISLAM & POLITIK!, http://faqihpolitician.blogspot.com

'Izzatulfadilah said...

Salam~

Abangnya sudah lepas, kok penulisnya kapan lagi?
(Maaf buk, nggak bisa bicara Indon sih :P)