Friday, April 10, 2009

FIRST TIME IN PINK..?



ape makne di sebalik tajuk ni yer?
huhu...actually on 08 of April 2009 is the first time for me to be friendly with pink colour...ye la, first time paka baju kaler pink..
i'm not really like pink and i never wear a cloth which is pink in colour....
bukannyer anti-kaler pink pun tapi just x suke...too feminin....
orang kater kaler pink ni sinonim ngan gurl...BUT NOT ME..hua3
8hb aritu ader lunch for Mahallah Representative Committees (MRC) and kitorang wakil Mahallah Zainab JAhsy kena paka baju kaler pink...terpaksa daa...
sepatutnyer memang ader baju khusus untuk majlis ni tapi ramai yang x siap jahit lagi...for me, bukan x siap jahit tapi baju kena curi...time balik ganu aritu la ni..
pengalaman pertama gak tu, siap pelik bin ajaib lagi. yelah, orang bese kalu naik bas beg ilang kat terminal..lain bagiku,beg ilang dalam bas...sapa2 ganu tgk beg da xder...sdey tol..tapi redha jela.nak wat cner kan...
balik kpd citer asal..
maser dapat kain pink tu aku sebenar da x sedap ati nak paka baju kaler pink nie tapi da orang bagi free (mahallah la), paka jela...xkan nak protes lak kan..
ingatkan time lunch aritu da selamat xyah paka baju kaler pink TAPI...
kena gak cari baju pink coz nak matching ngan sume wakil dari MRC ZC ni... kalu x, pelik la aku sorang x match kaler...
start aritu, sume kengkawan da start perli, cam x caye je aku paka baju kaler pink...hehe..anjakan paradigma ni..
yela2, pasni, i'll try to be more friendly with pink colour k my friends..
sebab tu la tukar background blog ni jadi kaler pink... jangan salah faham...caner skalipun, warna ni xkan berada no.1 di atiku....dun u ever force me..haha...alahai pink, nasib kau la, pompuan ni x suke ko... :D

5 comments:

Muhammad said...

salam

juba gen7 kaler pink, leh lak paka
heh

mencari kasih ILAHI said...

baju gen7 tu kaler peach la...bukan pink tau...

JatJat said...

Salam~

Haha...Special post dedicated to PINK!!!!
Kuang3...

pencinta_tarbiah said...

ni background biru ni

BeeAGurl said...

banyak cantik hang nyer pink izat :p