Monday, April 27, 2009

sedikit perkembangan....

hari ni 27 april 2009, tarikh ak kna g jupe doktor...madam asmeza yang anta, ditemani pulak oleh kakak n adikku yang disayangi, aliza dan sarah...
banyak tol prosedur kat hospital ni...tu yang ak kurang berminat pergi hospital to seek for the doctor je la...huhu (cner nak jadi nurse ni...). dekat 2 jam jugak la tunggu giliran..sampai tertido ak dibuatnyer... bila da dapat masuk jupe doktor, doktor tak tengok sangat pun balutan bersimen kat kaki ni.. doktor said, "xper dik, ni baru seminggu...crack mungkin makan masa sebulan untuk recover..." ha? sebulan? adui...ak da x tahan bersimen ni...berat...(monolog dalam hati jer...) doktor sambung lagi, "...n anti 2 minggu lagi adik datang baru kita wat xray untuk tgk camner k..so skrg ni doktor just tambah mc untuk adik sapa tarikh appoinment akan datang la yer..." memang cubaan betul untuk diriku ini..tabah2 why diri yang lemah..Allah ada bersamamu..amin..
bila ak tgk surat mc t, tarikh mc sapa 11hb 5 2009..dalam hati ak ckbaik cuti sem trus coz tarikh da sgt dekat nak cuti...xper la..aku ingat nak blik umah kat ganu tapi, sayng nak stop UNGS yang dan lebih setengah sem ak ambil ni...kaki stil sakit..but then i'll try to go to class as much as i can...kalu larat la...doakan ek... semoga segalanya dipermudahkan..amin...
astaghfirullahal 'azim...maafkan dosa2ku Ya Allah..

5 comments:

'Izzatulfadilah said...

Salam~

Harap sabar menempuh dugaan ye Kak Naimah ku cayang...

sarah said...

salam ziarah k.naimah..
syafakillah..Allah tau k.naimah mampu hadapinya..semoga cpt sembuh

misuaribest said...

salam.moga ustzh tabah ya.maaf byk juga ana mohon atas segala salah.moga dirahmati

dikhaz said...

syafakillah kak uchu!!semoga terus tabah menghadapi apa jua cubaan dan dugaan dalam kehidupan..sayang akak fillah!

Muhammad Hafizan bin Abd Hamid said...

salam juang..
smg Allah mudahkan segla urusan..
hayakillah ya ukht..
barakallahufiik..